Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dr. Kollár Lajos: Orbán Viktor
  2009-03-06 20:09:10, péntek
 
  Dr. Kollár Lajos: Orbán Viktor mai évértékelő beszéde kapcsán

Tiszta háttér rosszul látóknak,

2009. március 06. péntek, 19:04
Megint nem lett igaza a szocionistáknak: Orbán Viktor nem csak annyit mondott, hogy elég volt a mai hatalomból, hanem meg is magyarázta, hogy miért kell azonnal távozniuk a mai hatalombitorlóknak. A beszédet sokan sokféleképpen fogják elemezni. Jobbról, balról, alulról, felülről. Ez legyen a politológusok, és az amatőr politikusok dolga.

Mert most már azt is ki kell mondani ez után a beszéd után, hogy igenis, a politikusok amatőrök. Hiába hivatkozik Lendvai Ildikó oly nagy szeretettel a szakmaiságra! Tessék megmondani, milyen szakmája van Lendvai Ildikónak? Pékmester? Mert az egy szakma! Géplakatos? Mert az egy szakma! Jelenleg a magyarországi hatalombitorlók nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Lényegét tekintve, ezt mondta ma Orbán Viktor.

De térjünk a lényegre! Amiért ezt a néhány gondolatot papírra vetni kezdtem, annak az oka az, hogy legalább a nemzeti honlapokon ne induljon meg most az egyszer a jól megszokott reakció, hogy jobbról támadjuk a Fidesz elnökét, mert biztos megegyezett a színfalak mögött gyurcsiékkal. Ugyanis a korábbiakhoz képest egy lényeges változást, többletet vélek észrevenni a mai beszédben. Végre azt hallottuk, hogy mit kell tennünk! Végre plasztikusan ki lett mondva a megoldás is, tehát pozitív megfogalmazásban is a mondanivaló, és nem csak tagadásban, azaz negatív megfogalmazásban, hogy itt minden rossz. Ezt mindenki tudja. Orbán Viktor nagyon fontos dolgokra hívta fel a figyelmet, és ennek megértéséhez a sorok között is tudni kell olvasni. De ebben a műfajban a magyar újságolvasó közönség verhetetlen.

1. Az összefogás szükségességéről történt végre az első igaz gondolat. Összefogás nélkül nem fog menni semmi.
2. Az elkövetkezendő években kialakuló új gazdasági világrend biztos, hogy ki fog alakulni, és itt most ne a zion bölcseinek jegyzőkönyvében írt új világrendre tessenek gondolni, hanem a valóban átalakuló emberközpontú gazdasági szisztémára.


Ebből a két alapvetésből kiindulva lehet összerakni, hogy mit kell tennünk. Nem azért, mert Orbán Viktor mondta, hanem azért, mert ez következik logikusan a dolgokból. Először az összefogás szükségessége. Pontosan látjuk, hogy a változáshoz szükséges, és elégséges, tehát elengedhetetlen feltétel a mostani kormány működésének befejezése. Ehhez pedig össze kell fogni. Mindenkire szükség lesz, és határozottan követelni kell a kormány távozását. Mindannyiunknak!

A kialakuló gazdasági rendszer pedig valóban elképzelhetetlen az emberközpontú mozgatórugók nélkül. De gondolkodjunk csak! Az ember a természet része. A természetbarát gazdaság, a vállalható mértékű gazdasági fejlődés, a természeti erőforrások felelős használata a rablógazdálkodás természetet kizsákmányoló rendszerével szemben, ismerős fogalmak. Igen! Ezek a gondolatok mindig közel álltak a magyar gondolkodásmódhoz, tehát ezek a legradikálisabb nemzeti vonalat képviselő, ősmagyarságra alapozó irányzatok számára is elfogadható, sőt kívánatos fogalmak. Konkretizálva a kérdést azt mondhatjuk, hogy a feladatunk az, hogy viselkedjünk úgy, mintha egy normális országban élnénk, és kezdjünk neki a működő Magyarország felépítéséhez. A gazdák álljanak össze, és alapítsanak takarékszövetkezeteket, igazi fedezettel, mert az fedezet a munkájuk, és a megtermelt termény értéke valós, nem úgy, min a mostani bankoké. Ezt a mentalitást az élet minden területén ki lehet alakítani, mert mindenhol van megoldás, csak meg kell keresni.

Ezeket a gondolatokat Orbán Viktor nem fogalmazta meg, de benne van a sorok között. Erre figyelemmel olvassák a beszédet!

Orbán: Új irány Magyarország, új irány magyarok! (Magyar Nemzet online)

,,Eszem ágában sincs feladni"
2009. március 6. 18:09

A válság csak a felszíne annak a mély változásnak, amellyel a világtörténelem 80 éves korszaka lezárult - jelentette ki Orbán Viktor országértékelő beszédében. A Fidesz elnöke szerint a világgazdaság egyszerűen túlnőtte magát. Arra is felhívta azonban a figyelmet, hogy a válság a fájdalmakon kívül új esélyeket is jelent, ezért fontos, hogy Magyarország ne maradjon el a változásoktól.

Azt hittem, a képtelenségeket már nem lehet tovább fokozni - kezdte Orbán Viktor országértékelő beszédét. A Fidesz elnöke így reagált arra, hogy az elmúlt napokban a szocialisták szinte ,,feladták a rendelést", miről kéne pénteken beszélnie. A Fidesz elnöke szerint ,,idegesítő, hogy egyesek elfelejtik, húsz éve rendszerváltás volt, és már nincs egypártrendszer, amely megmondja, ki miről beszéljen. ,,Ez azonban a kisebbik baj, a nagyobbik baj az, hogy ezt a kormánypárt teszi, méghozzá hét éve" - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pénteki országértékelésén a budai Millenáris Parkban. A Fidesz ezért azt javasolja a kormánynak, hogy kormányozzon végre ahelyett, hogy az ellenzékkel foglalkozna.

A Fidesz elnöke úgy véli, a válsággal kapcsolatos hírekben csak a lényegről nincs szó, épp az igazságot kerülik ki. ,,A válság csak a felszíne annak a mély változásnak, amellyel a világtörténelem 80 éves korszaka lezárult" - fogalmazott. Orbán szerint az a legfontosabb, hogy a válság és a változás közötti különbséget ragadjuk meg. Nem a részleteken, hanem az egészen kell változtatni, alapvetően új megoldásokra van szükség - hangsúlyozta. A mostani gazdasági rendszer egyszerűen kinőtte magát.

A Fidesz elnöke úgy látja, a mostanában sokat emlegetett 1929-es válság és a mai között lényegi különbség van. ,,1929-ben a túltermelés okozta a válságot. A mainak azonban nem ez, hanem a pénz túltermelése az oka." Mint mondta, a világ olyan pénzügyi rendszert alakított ki, amely egyre több olyan hitelt teremtett, amely mögött nem volt valós fedezet. Ez omlott most össze. Orbán szerint szükséges, hogy a világ megújuljon. A változás már megkezdődött - fogalmazott.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a fájdalmakon túl fontos meglátni az esélyeket is. Az új szituációban ugyanis a lemaradottaknak is több esélyük lehet a korábbinál jobb helyzetet teremteni. Ezért nagyon fontos, hogy Magyarország ne maradjon ki a változásokból, mert mint fogalmazott, ,,előfordulhat, hogy a világgazdaság újra meginduló szerelvényéhez nem tudjuk idejében kapcsolni Magyarország kocsiját".

Ebből még nagy baj lesz

A gazdasági újrafelosztás hamarosan befejeződik. Megváltoznak a hatalmi viszonyok is, mert a gazdasági fejlődésből a hasznot a katonaság fejlesztésére fogják fordítani az államok. A válságot meg lehetett volna előzni, ha az államok nem mondtak volna le a pénzpiac ellenőrzéséről, és nem kezdődött volna el egy ellenőrzés nélküli féktelen pénzcsinálás.

Orbán idézte Goethe gondolatát a papírpénzről: ,,ebből még nagy baj lesz, ami megtörténhet, az meg is fog". Emlékeztetett arra, hogy a szocialista tervgazdaság behálózta a világot, de a '80-as évek végén az esztelenül szabályozott gazdaság és társadalom is összeomlott. A nyugat azt hitte, ez a győzelem, és meghirdette a piac gazdaságát, a kapitalizmust. ,,A világ a ló túloldaláról átesett a másikra" - fogalmazott Orbán. A Fidesz elnöke úgy vélekedett, új alapok kellenek, hiszen nem létezik egy ,,láthatatlan kéz", mely fenntartja a rendszert, ,,mert ha van is ilyen kéz, az inkább az emberek zsebéből veszi ki a pénzt" - mondta. Úgy fogalmazott Orbán: a világnak ki kell józanodnia a féktelenség imádatából. ,,Körvonalazódik a józanság kora" - vélekedett a párt elnöke, majd folytatta: a pénz és az ideológiák helyett az embert állítják majd középpontba.

Véleménye szerint szeretünk arról megfelejtkezni, hogy csak akkor működik jól minden, ha jól működtetik. ,,Konkrét emberek okozták a válságot, nem a rendszerek. Nem elvont elméletek, hanem valóságos személyek csaltak" - fogalmazott. Emberi tényező vezetett el a válsághoz. Új emberek vezetik majd az új világot. A régi rend szétzilálódott, ezért az új világra kell berendezkedni - mondta a volt miniszterelnök, majd hozzátette: akik vágytak a változásra, azok reménykedhetnek. Az embereket be lehetett világméretű szinten csapni, de ,,az új korban következmény nélkül már nem lehet. Rend lesz, biztonság lesz" - fogalmazott, és hozzátette: ,,a sikerre nagy esély van".

,,Nincs az a pénz, hogy eladjuk a becsületünk, a hazánk"

A Fidesz elnöke emlékeztetett a tavalyi március 9-i népszavazásra, amikor az emberek az egészségügy szétzilálására mondtak nemet. ,,Hol lenne az egészségbiztosítás most, ha akkor a tőzsdére vihette volna a kormány?" - tette fel a kérdést Orbán. Véleménye szerint erősíteni kell a rendet. Ezt a világ már tudja: a kormányoknak a népjóléti politikát kell követni, az életszínvonalat fenn kell tartani. Ha kell, be kell vezetni a tömeges közmunkát - vélekedett. Úgy fogalmazott Orbán: el kellene azt felejteni, hogy az állam csak kolonc a piac nyakán. Az államnak és a politikusoknak az egyén érdekét kell nézni.

Miért jó, ha teljesen külföldi kézbe adják a stratégiailag fontos gazdasági ágazatokat, a bankokat? - tette fel a kérdést. A saját kézben maradás a jövő rendszer alapja, az védi az államot. Emlékeztetett: az elsüllyedő világban azt mondták: ami kívülről jön, az jó. Az új világban a nemzeti, a magyar lesz a fő. Régen elfogadtuk, hogy minden, ami állami, az nem jó. De ezt nem kell elhinni. Meg lehet teremteni a nívós, európai szintet, de rosszul költjük el a pénzünk - fogalmazott. ,,A reformokkal mindig baj volt, főleg, ha a szocialisták tűzték őket zászlajukra" - mondta el Orbán, majd úgy folytatta: a reformok adóemeléseket, megszorításokat, sarcot jelentettek eddig. A közjó helyébe mindig a magánérdek állt. Sokan elfogadták ezt, beletörődtek, hogy rövid távon áldozatokat kell hozni, hogy eljöhessen majd a Kánaán. ,,Miért ülnek fel az emberek ezeknek az átlátszó blöffnek?" - tette fel a kérdést. Véleménye szerint a pénz legyőzte az államot, a jóságot, az emberséget. ,,Pénzben minden kifejezhető - ez életveszélyes hazugság" - fogalmazott Orbán Viktor. Elmondta: a régi világ szlogenje az volt: ,,van az a pénz...", de reményét fejezte ki, hogy az új világ új szlogenje az lesz: ,,nincs az a pénz..". ,,Nincs az a pénz, hogy eladjuk a becsületünk, a hazánk". Úgy vélekedett, ha a pénz mindent felülír, akkor a felelősség helyére a felelőtlenség kerül.

A régi világ emberei már nem képesek a változásra

Orbán Viktor feltette a kérdést: miért nem indul el a változás? Miért a régi világban akarnak maradni a vezetők? ,,Nálunk nem lesz változás, ha azok vezetik az országot, akik a csődbe vitték" - mondta el a Fidesz elnöke. A régi világ emberei félnek a változástól, mert csak a régit ismerik, és a régi blöffök már nem lesznek elegek az új világban, mert ott már valódi tudásra lesz szükség. A régi világ emberei már nem képesek a változásra.

Orbán Viktor elmondta: az államadósság annak ellenér 73 százalékosra nőt, holott a polgári kormány 1998-tól 2002-ig az átvett 58 százalékos hiányt 53 százalékosra csökkentette. A Fidesz elnöke felidézte, hogy a rendszerváltás idejében, a kerekasztal tárgyalások idején ,,még a legkeményebb fejű kommunistával" is megtudtak egyezni abban, hogy Magyarország többé nem követheti el azt a ,,bűnt és nem hibát", hogy külföldről vesz fel hiteleket jóléti kiadásokra, ám 2002-ben a szocialisták felrúgták ezt a konszenzust. A polgári kormány miniszterelnöke emlékeztetett arra is: 2002-ben reális cél volt, hogy a szlovénokkal együtt, azaz 2007-ben bevezethetjük az eurót, később pedig abban bíztunk, hogy Szlovákiával együtt váltunk majd az új fizetőeszközre, 2008-ban. ,,Ám minden forint adósságtörlesztésre ment el, Magyarország gyakorlatilag csődben áll" - közölte Orbán. ,,A szocialistáknak nincs más ötletük, csak hiteleket felvenni. A miniszterelnök pedig elegáns megoldásnak nevezi, hogy az IMF-hitel törlesztése az ő hivatali idejének lejártával kezdődik: a pénz az övé, a gond a miénk."

Az ország közbiztonságáról szólva elmondta: nap, mint nap követnek el bűncselekményeket ,,a bankrablásokat szinte megszoktuk", és ,,eljutottunk oda, hogy este már megtermett sportolóknak sem ajánlatos az utcára menni." Orbán azonban úgy látja: ,,ennek ellenére a kormány nem tesz semmit, sőt néha úgy tűnik, mintha a bűnözőket védené". Orbán úgy látja, mindezért a kormányban lévő ,,reménytelenség embereit" terheli a felelősség, hiszen minden ötletük kudarcba fulladt és ők vannak a változás útjában. A Fidesz elnöke úgy látja: a kormány emberei olyan vezetők benyomását keltik, akik rettegve őrzik saját alkalmatlanságukról szóló titkukat. ,,A magyar emberek lelkében ott van mindezek ellenére a jobb élet reménye" - jelentette ki Orbán, aki elmondta, tőle már nem ezt kérdezik az emberek, hogy ,,mikor lesz ennek vége", hanem azt, hogy ,,mikor mennek már el". ,,Mindenhol egy rövid, világos mondat hallatszik: ami sok, az sok." -foglalata össze a legnagyobb ellenzéki párt vezetője. Orbán úgy látja, hogy a kabinetnek nem kellene tovább feszíteni a húrt, mert az emberek dühösek, és gyökeres változásokat akarnak, ám így még a reményt is elveszi előlük a kormány.

A polgári kormány miniszterelnöke kijelentette: ,,eszem ágában sincs feladni" míg el nem végezte a rendszerváltáskor megkezdett feladatát, mivel nem akart egy országban élni, amely mindig egy lépéssel jár a világ mögött. ,,Hét év alatt eljutottunk oda, hogy Magyarország ismét a kevesek országa lett, ahol a fiatalok megint azt érzik, hogy nem mindegy ki hova születik. Új irány kell, és akadályozzák a reménytelenség emberei." Orbán közölte: ,,az a feladatom, hogy ezt az akadályt lebontsam. Nem végeztem még el a húsz éve megkezdett munkát, nem tudtuk még felépíteni a polgári Magyarországot. Ezt teljesíteni fogom, akármilyen rossz hír is ez a szocialisták számára." A Fidesz elnöke emlékeztetett: 20 éve Ausztria életszínvonala volt a minta számunkra. ,,ehhez képest oda jutottunk, hogy nem Európa közepe lettünk, hanem a szélére sodródtunk."

(forrás: mno - Pálfi Krisztina - Forrai Mária Melinda - Tompos Ádám)

Eddig a Magyar Nemzet honlapján olvasható cikk. De holnap már olvasható lesz a teljes beszéd írott, szerkesztett változata is, kérem azt is úgy olvassák. Most az egyszer tartson össze a magyar! Sokkal könnyebb véghezvinni valamit, ha már tudjuk, hogy mit kell csinálni. Akkor már csak tenni kell!

Dr. Kollár Lajos - büntetőjogász,
a Kárpásti Harsona főmunkatársa

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rablógazdálkodás, megfogalmazásban, szükségességéről, közbiztonságáról, elképzelhetetlen, szocialistáknak, megszorításokat, legradikálisabb, világtörténelem, hatalombitorlók, jegyzőkönyvében, lemaradottaknak, elengedhetetlen, miniszterelnöke, képtelenségeket, mindannyiunknak, reménykedhetnek, szocionistáknak, egypártrendszer, életszínvonalat, bankrablásokat, rendszerváltás, reménytelenség, szerelvényéhez, politikusoknak, elkövetkezendő, miniszterelnök, életszínvonala, országértékelő, szétzilálódott, körvonalazódik, magyarországot, természetbarát, ellenőrzéséről, fizetőeszközre, szétzilálására, beszédet sokan, amatőr politikusok, beszéd után, politikusok amatőrök, magyarországi hatalombitorlók, néhány gondolatot, nemzeti honlapokon, színfalak mögött, korábbiakhoz képest, lényeges változást, sorok között, magyar újságolvasó, összefogás szükségességéről, első igaz, elkövetkezendő években, zion bölcseinek, Kollár Lajos, Orbán Viktor, Lendvai Ildikó, Lendvai Ildikónak, Magyar Nemzet, Millenáris Parkban, Pálfi Krisztina, Forrai Mária Melinda, Tompos Ádám, Kárpásti Harsona,
Török István (#1)   2009-03-07 16:45:54
Tisztelt Kollár úr!
Nagyon egyetértek Önnel és ehhez csatlakozva engedje meg, hogy az egyik versfélémmel is alátámasszam

Mi lett belőled?

Szörnyű lett e hely hazám, Magyarország!
Pedig rég de szerettelek! Marad ország.
De Te cserbenhagytad a magyar népet,
Kik sokat tettek érted másra cserélted.
Magyarnak lenni itt szinte dicstelenség!
Tisztességben megőszülni, lehetetlenség.
Mert elapadt e tájt a becsület az értékrend,
Helyette kapzsiság meg rablás lett a trend.
Becsaltál rém sok kalózt, fosztogató nyugatit,
Kit nem érdekel vergődésed, csak az extraprofit.
Pedig jó fejek termettek eddig is e történelmi részen,
Ameddig szem ellát, keresztül a Kárpát medencében.
Majd megjelentek az elitnek nevezett nemzeti elemek,
Akik fűt-fát ígértek, de azonnal a vagyonodnak estek.
Olyannyira, hogy a kilábalás már valótlannak látszik,
Néped többségénél a magánélet régóta hiánycikk.
Bár önigazolásokat gyártasz mára, mázsaszámra,
Ígéretekből meg teli van már mindenki padlása.
Munkanélküliséged meg bezzeg szüntelenül nő,
Ugyan statisztikáidban ez fel nem fedezhető.
Mit kell tenni? Kérdik rengetegen elkeseredve.
El az országból! Harsog a nagyokos lelkendezve.
Mivel neki semmi sem, még a nemzet sorsa sem drága,
Szegény Magyarország. Mi lett belőled? Dráma mára e hazára!

Debrecen, 2006. október 23.

Tisztelettel: Török István, Debrecen
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Minden szülő a lényével nevel.  Ünnepelj csak  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Pillangó  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Naplemente  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A keserű igazság  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét  Pillangó  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pillangó  Alvó cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Muratáj  Rögtön puha Mézes Krémes  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Gondolatok az életről és szere...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjt  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  A Gömb  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Gondolatok az életről és szere... 
Bejegyzés Címkék
beszédet sokan, amatőr politikusok, beszéd után, politikusok amatőrök, magyarországi hatalombitorlók, néhány gondolatot, nemzeti honlapokon, színfalak mögött, korábbiakhoz képest, lényeges változást, sorok között, magyar újságolvasó, összefogás szükségességéről, első igaz, elkövetkezendő években, zion bölcseinek, valóban átalakuló, összefogás szükségessége, változáshoz szükséges, mostani kormány, kormány távozását, kialakuló gazdasági, emberközpontú mozgatórugók, természet része, természetbarát gazdaság, vállalható mértékű, természeti erőforrások, rablógazdálkodás természetet, gondolatok mindig, magyar gondolkodásmódhoz, legradikálisabb nemzeti, normális országban, működő Magyarország, gazdák álljanak, megtermelt termény, mostani bankoké, élet minden, gondolatokat Orbán, válság csak, felszíne annak, mély változásnak, világgazdaság egyszerűen, fájdalmakon kívül, elmúlt napokban, szocialisták szinte, kormánypárt teszi, budai Millenáris, ellenzékkel foglalkozna, válsággal kapcsolatos, lényegről nincs, igazságot kerülik, változás közötti, egészen kell, mostani gazdasági, mostanában sokat, túltermelés okozta, mainak azonban, pénz túltermelése, világ olyan, világ megújuljon, korábbinál jobb, világgazdaság újra, gazdasági újrafelosztás, hatalmi viszonyok, gazdasági fejlődésből, katonaság fejlesztésére, pénzpiac ellenőrzéséről, ellenőrzés nélküli, szocialista tervgazdaság, esztelenül szabályozott, piac gazdaságát, emberek zsebéből, féktelenség imádatából, józanság kora&#8221, párt elnöke, ideológiák helyett, embert állítják, régi rend, volt miniszterelnök, sikerre nagy, tavalyi március, egészségügy szétzilálására, tőzsdére vihette, kérdést Orbán, népjóléti politikát, életszínvonalat fenn, tömeges közmunkát, állam csak, piac nyakán, egyén érdekét, stratégiailag fontos, saját kézben, jövő rendszer, elsüllyedő világban, magyar lesz, pénzünk &#8211, reformokkal mindig, szocialisták tűzték, reformok adóemeléseket, közjó helyébe, magánérdek állt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.